Årsresumé

Årets sista inlägg kommer nu och jag vill där med önska er ett gott nytt år, var rädda om er och varanda!
Årets sista dag idag och jag tänkte vi skulle göra en liten tillbakablick på året som gått. 
 
 
Vi började med att fira de nya året, skålade och såg fyrverkerier. Jag gick på lite mer mammaledighet och skolade in Theodor på förskolan. De gick så bra och han började trivas direkt. Vi firade alla hjärtans dag. Fettisdagen var jag ledig så jag och Theodor for in till stan och fikade, så himla mysigt. Anna fotade årets vinterbilder på isen, så fina! Vi for till Jokkmokks marknad, Theodors första gång, å han fick åka hundsläde så roligt. Vi firade påsk, och såg Babblarnas musikal. Katterna flyttade in hos oss och passade direkt in i våran familj. Det blev vår i ett smack och vi promenerade till miljögården och hälsade på fåren. Vi åt flera middagar på vår bakgård, så himla härligt. Katterna blev en månad och är riktiga familjemedlemmar. Vi firade nationaldagen på hägnan. Vi flyttade ut till stugan och jag fyllde år, firade med födelsedagsbrunch. Theodor badade i sin mormors gamla badbalja. Vi fotade bilder på vår blivande 2 åring.
 
 
VI firade midsommar och min mammas födelsedag. Sedan var de dags att fira vår älskade lilla kille som blivit hela 2 år. Jag gjorde en Nicke tårta som han blev så glad över. Vi flög ned till stockholm och tog tåget till Norrköping, där bodde vi på hotell, hade världens bästa dag på kolmården och träffade lite släkt till mig. Sedan tog vi tåget till min storasyster med familj i Askersund. Där badade vi och hade det såå roligt. Sedan tog vi nattåget hem till Luleå och Theodor tyckte det var så mysigt. Theodor såg som vanligt ut som Emil i Lönneberga och Venus fick vara griseknoen. Vi åkte båt till Theodors farmors stuga och sov över. Badade massor i vår stuga, de har verkligen varit en badsommar, bad flera gånger om dagen och som vi älskar det hela familjen. Jag och Jonas gick på bröllop. Vi hade picknick och åt kräftskiva i vårt färdiga lusthus. Jag satt uppe hela natten (nästan) och lyckades klicka hem mumindagenmuggen.
 
 
Vi fotade familjebilder i matchande tröja som Theodors mormor gjort åt oss. Vi flyttade hem från stugan och Theodor fick en ny säng. Vi var på dop för Charlie och lite senare för Teus. Vi fotade årets höstfamiljebilder, så nöjd med dom! Vi åt såklart kanelbulle på kanelbullens dag. Theodor var på sin första bio (förutom barnvagnsbio) då vi såg Pettson och Findus, så mysigt och bra! En dag var hela familjen ledig och då for vi till boden och badade på äventyrsbadet, så himla kul. Jag och mamma var på Pernilla Wahlgrens show, kortglad och tacksam, som mamma fick i födelsedagspresent av oss. Jag och Theodor Halloweenpysslade. Jag klipte av mitt hår 25 cm. Jag och Jonas firade 9 år tillsammans, då han överraskade mig med en mysig utflyckt. Vi hade matchande pyjamasar. Theodor, jag och mamma träffade mumin på stan. Jag, Jonas, Theodor och mamma for på den årliga resan till Happis och ikea. Vi fotade årets julkort, så roligt. Vi var på julmarknad i gammelstan, så mysigt. Resten har ni ju alldels nyss sett här tänker jag.