BB- väskan

För ett tag sedan började vi att små packa bb-väskan. När jag fick åka med sammandragningar så tänkte jag att jag inte skulle ta väskan, trodde inte jag skulle bli kvar och trodde inte att bebis skulle komma. Men när jag låg där så tänkte jag att den hade varit bra att ha med, alltså för saker till mig, och lite mer saker än vad jag hade packat. När vi packade så utgick vi från Theodors förlossning, då vi åkte in på förmiddagen, han kom på kvällen och vi var kvar 2 dagar. Vi hade med perfekt med saker då. Men det kan ju faktiskt bli så att vi får åka in igen att jag har sammandragningar eller att de drar igång för tidigt. Så här kommer vår BB-väska packad för vivelvinden och mamman. Pappan gör sin egen och storebrors väska ska jag börja packa nu.
 
 
En liten Nalle. En teddyoverall, vi vet ju inte riktigt hur temperaturen kommer vara när vi ska åka hem, så antingen i teddyoverallen eller i de stickade settet nedan som min mamma har gjort.
 
 
2 set med body och byxa. En extra body. 2 pyjamaser. 3 tunna mössor, 3 par strumpor och 2 par vantar. När jag får frågan om vad jag rekommenderar att ha med så är de just dessa små vantar. Å så ska vi ha med en filt men den sover vi med just nu.
 
 
Och så till mig då, "skönhetsartiklar" här har de tillkommit en hel del haha. Schampoo och balsam, med Theodor duschade jag bara av mig men när vi var inne nu hade jag verkligen velat tvätta mig. Sheetmask, för de älskar jag, har även 2 sheetmask som är de där små vita som ser ut som tabletter nästan. De är sånna man sätter i blött så vecklar de ut sig. Tänker att de kan vara skönt att ha för att kyla ner mig. Lite hårsnoddar, amningsinlägg, amningskydd och amningskompresser. Läppsyl, och så sminkborttagning, tandborste, tandkräm, ansiktskräm, hårborste och sånt. En annan sak jag kom på nu när jag var inne var innetofflor. Å så lite plagg 2 amningsbhar, en mjuk och en vanlig, trosor, en amningst-shirt och ett amningslinne, ett par gravidleggings och koftan jag köpte inför Theodors förlossning. Å sedan laddare, plånböcker åsånt såklart.
 

Kommentarer:

1 Netti Starby :

Det är verkligen smart att packa bb-väskan nu när det är så nära. Så många söta bebisplagg! Kramis <3

Svar: ja :) tack!
Pauline Hurtig

2 Enna:

Så mycket gulliga kläder!!

Svar: eller hur :D
Pauline Hurtig

3 Linnéa :

Åh, såååå mycket söta kläder ni införskaffat - och bra att vara förberedd ❤️.
Önskar dig en finfin torsdagskväll ✨

Svar: tack så mycket! ja verkligen :)
Pauline Hurtig

4 Heléna:

Så fina saker som ni har till lilla bebisen! Smart att packa i tid så väskan är redo när det blir dags att åka in till förlossningen. Stor kram fina du och ha en fin fortsättning på kvällen ❤️❤️❤️

Svar: tack så mycket! ja verkligen :) tack detsamma <3
Pauline Hurtig

5 Henrik Olsson - Föreläsningar:

Det börjar närma sig nu :)

Svar: jo :)
Pauline Hurtig

6 Sara :

Skönt att ha väskan klar :) hoppas ni får en fin helg :)

Svar: ja :) tack hoppas du haft det med
Pauline Hurtig

7 Ajli Müller:

Menåååå så rart, så mycket rart. Vill typ HA bebisens saker... till vad? VET INTE ENS!!! Coolt med sheetmasks i sådana där plutteformat också!?

Svar: ja :D haha ja så gulligt! ja så smart :D
Pauline Hurtig

8 Alice:

Kul att ta del av, och så många gulliga plagg! ^^

Svar: vad roligt att du tycker det! tack :)
Pauline Hurtig

9 Lisa :

Åh vad spännande med att packa BB väskan :)

Svar: ja :D
Pauline Hurtig

Kommentera här: