Paris

I bröllopspresent av min mamma fick vi en bröllopsresa till Paris och i vår är det äntligen dags! Vi har inte bokat än men håller på titta så det blir antingen i mars eller april. Ingen av oss har varit i Paris innan men jag har alltid drömt om att åka dit. Å det känns fantastiskt fint att få åka ditt på bröllopsresa. Theodor ska med och vi ser alla så framemot resan. Disneyland och se Eifelltornet är såklart givna men har ni några andra tips på vad vi kan se/göra i Paris?
 
 

Kommentarer:

1 Alice:

Åhh, så himla kul att besöka Paris! Jag besökte Disneyland när jag var liten, typ åtta år tror jag, men kommer inte ihåg så mycket av det, haha! Skulle gärna åkt tillbaka igen. :)

Svar: ja ska bli så kul! :D
Pauline Hurtig

2 C:

Blir ju inte mer perfekt än så! Funderar också på att boka en resa dit snart, long overdue, har planerat att åka sedan jag flyttade till London haha!

Svar: eller hur! :) vad roligt hoppas du får till det :)
Pauline Hurtig

3 Rolf:

Det kan ju inte bli mycket bättre än att åka på bröllopsresa till romantikens stad-Paris och till våren när allting står i blom. Kul att ha något riktigt fint att se fram emot.

Svar: ja ska bli underbart :D
Pauline Hurtig

4 lisa:

Vilken fin present :)

Svar: oerhört! :)
Pauline Hurtig

5 Carolina :

Mysigt! Och fint att åka, hela familjen 😍
Jag var där när jag var typ 10-12 år, så minns bara att det var ett häftigt torg med mycket konst på, men ingen aning vad stället heter :/

Svar: ja :D åh ska se om jag kan hitta igen det, tack för tips :)
Pauline Hurtig

6 Jossu:

Vilken underbar present. Något jag brukar göra om jag vill ha en bra överblick och tips är att gå till biblioteket och låna en bok om resmålet. Det finns ett gäng guider som det står Topp 10(och så resmålet) på, och dessa brukar även ha ett kapitel som listar olika aktiviteter/sevärdheter som passar barn.

Svar: verkligen! åh tack för tips :)
Pauline Hurtig

7 Enna:

Nej vad underbart! Mitt främsta tips är att gå så mycket som möjligt det är då man får upptäcka de där små gatorna man annars inte sätt. Annars är Montmartre området spännande att uppleva :)

Svar: ja :D åh tack för tips :)
Pauline Hurtig

8 johanna:

Men gud vilken underbar bröllopspresent. Förstår att ni alla är taggade<3

Svar: ojaa! <3
Pauline Hurtig

9 Annie - Stora Små Äventyr:

Vad roligt med Paris :) Dit skulle jag gärna åka tillbaka :)

Svar: ja det ska bli så roligt!
Pauline Hurtig

10 Petra:

Så fin present från din mamma så mysigt aldrig varit i Paris men ni hittar säkert en hel del ljusglimtar 🤩kram

Svar: ja verkligen!! :) ja det tror jag med :D
Pauline Hurtig

11 sara:

Men vilken drömmig present! Har inte varit i paris men hade tänkt åka dit när sambon fyllde 35, men det satte tyvärr pandemin stopp för. Hoppas kunna åka till våren kanske istället :) Och för oss är disneyland (eiffeltornet också såklart) också självklart, hade varit en dröm att få åka dit :)

Svar: ja men eller hur!! :D åh vad tråkigt, hoppas ni också får till en resa :)
Pauline Hurtig

12 Ajli:

Det låter ju strålande, vilken fin bröllopsresa ni ska få. Jag föreslår att ni går upp till Sacre Coeur. Och Pont neuf. När jag varit i Paris har jag promenerat och sett mycket, gått in på många ställen och åkt upp i många toppar. Men ibland är det vackra i det enkla :)

Svar: ja :D åh tack för tips!
Pauline Hurtig

13 dixiwonderland.com:

Vill du ha tips på Paris så rekommenderar jag att kolla in Lovisa Barkman. Hon flyttade dit igår och har gjort en massa guider på sin instagram där hon rekommenderar restauranger osv :D Hade även rekommenderat att åka i April än Mars. Då blommar ju alla körsbärsträden.

Svar: åh tack för tips :D ja har tänkt på körsbärsblommorna med :D
Pauline Hurtig

Kommentera här: