Tillbakablick

Jag kände att jag också ville göra någon liten tillbaka blick till året, men visste inte riktigt hur så jag bestämde mig för att helt enkelt bara screenshotta mitt insagramfeed för året. Jag heter lillafrokenhurtig där med. Där finns iaf de flesta stora händelserna som en vill komma ihåg. Men såklart har mycket fler roliga saker hänt och så många fina vardagsstunder som jag är så tacksam för. Men nu kör vi. Här överst ser ni ju de ni ganska nyligen sett men vi kör ändå.
 
 
Bild 1: Redo för uppesittarkväll i vår matchande tröjor som min mamma gjort. Bild 2: Årets julkort. Bild 3: Hur Nissen bodde oss hos i år.
 
Bild 4: Jag målade om dörrarna mellan vardagsrummet och hobbyrummet. Bild 5: Theodor som läst ut 5 böcker å fått sitt första läsborgarmärke. Bild 6: Höstbild på mig och Theodor.
 
Bild 7: Satte blomfrön för första gången i år, så kul och tog med mig en egenodlad blombukett när vi flyttade hem från stugan. Bild 8: Theodor började i SKOLAN. Bild 9: Jag fick en hammock i födelsedagspresent av mamma (älskar den) å här ligger Theodor å läser i den, mys)
 
Bild 10: När vi turistade vid Ales stenar. Bild 11:LEGOLAND! Bild 12: som ju faktiskt är en video, denna la vi ut på vår 1 årsbröllops dag.
 
Bild 13: Theodor tappa sin första tand! Bild 14: Vi bilade ner till skåne till Theodors faster och sambo. På bilden är vi i smygehuk. Bild 15: Theodor 6 årsdag och midsommarafton! Då hade han midsommar bäst i test 6 årskalas.
 
Bild 16: Theodor 6 år! Bild 17: Min födelsedag, å jag påbörjade mitt sista år som tjugo- nånting. Bild 18: Vi flyttade ut till stugan och Theodor premiärbadade redan den 3 juni.
 
Bild 19: Morsdags presenter, så fint! Bild 20: Theodors scendebut! Som småkryp i dansuppvisningen Lejonriket. Bild 21: Valborgsmässoafton.
 
Bild 22: Mysigt påskfirande. Bild 23: Min stjärna med frillan inspirerad av favoriten Ankan Johansson. Bild 24: Alla hjärtans dags firande.
 
Å med den lilla tillbaka blicken vill jag passa på att tacka för 2022 och önska er ett fantastiskt nyårs firande och ett underbart 2023.

Kommentarer:

1 Netti Starby :

Åh vilka härliga tillbakablickar och önskar dig gott nytt år. Kramis <3

Svar: tack så mycket! <3
Pauline Hurtig

2 Henrik Olsson - Föreläsningar:

Gott nytt år på er :)

3 Sara:

Så fint! Gott nytt år!

Svar: tack :D
Pauline Hurtig

4 Celine:

Alla bilder är ju så otroligt söta!

Svar: aw tack :)
Pauline Hurtig

5 Ajli:

såååå fint! Jag har inget fint feed, haha... men jag känner inte att jag vet hur man gör heller, det får fortsätta brokigt.

Ni ser ut som en så snäll familj och jag vet ju att du är det så hur skulle det kunna vara annorlunda med resten :)

gott nytt år!

Svar: hihi aw tack så mycket! haha men det är ju inte viktigt egentligen, jag tänker nog lite för mycket på de där.Nämen herregud gulle gulle du <3
Pauline Hurtig

6 sara:

Kul med tillbakablick, hoppas ni fick en trevlig nyårsafton igår :)

Svar: tack :)
Pauline Hurtig

7 Enna:

Låter som ett riktigt bra år! Gott nytt år <3

8 Jasmine:

Många fina bilder från det gångna året! Fint att ha dem sammanfattade så där bredvid varandra. :)

Svar: Se där! Kul att vi har samma tema för januari i våra respektive bullet journals.

Kram

Svar: tack så mycket :)
Pauline Hurtig

Kommentera här: