My magic crystals

 
Som ni säkert vet använder jag mig ju av kristaller, älskar dom! Jag brukar alltid ha med mig några i fickan och idag är de dessa som får följa med, de är oftast dessa faktiskt.
 
En Röd golden healer, den balanserar, helar, hjäler att släppa taget om jobbiga tankar och lugnar mindet. 
 
En Howlit, är en av mina stjärnteckenstenar och den ökar självförtroendet för mig som tvilling. Den boostar även tålamod och är connectad med månfaserna.
 
En Rökkvarts, de är min favorit kristall, jag har alltid dragits så mycket till rökkvarts. Den skyddar mot negativ energi, renar, löser upp negativa tankemönster och grundar. 
 
 

Kommentarer:

1 Netti Starby:

Älskar sådana stenar som symboliserar olika saker. Hade några stycken en gång i tiden men har tappat bort dom. Kramis <3

Svar: jag med :) åh vad synd
Pauline Hurtig

2 ullie:

ja men va mysigt o känner trygghet o sånt verkligen

3 Sara :

Åh vad fint!!

Svar: ja :D
Pauline Hurtig

4 Sara :

Åh vad fint!!

5 lisa:

Har också blivit mer och mer intresserad av kristaller. Tycker du att det dom står för fungerar? Tänker i första hand på kristallen som hjälper en att släppa jobbiga tankar.
Kram

Svar: vad kul! ja det tycker jag :)
Pauline Hurtig

6 dixiwonderland.com:

Underbart :D Jag har lagt alla mina stenar/kristaller vid Bonzos urna. Är ensam hemma idag så ska nog ta några idag och använda i min meditation <3

Svar: så fint <33
Pauline Hurtig

7 Henrik Olsson - Föreläsning:

Några kristaller har jag inte här hemma, men det finns ett överflöd av stenar på tomten.

Dessa varken lindrar eller underlättar dock :)

Svar: haha nä de är skillnad på sten och sten ;)
Pauline Hurtig

8 Rolf:

Herrens vägar äro outgrundliga.För kanske sju-åtta år sedan brukade jag sporadiskt läsa på din blogg.Du hade små trevliga tips och ett som jag särskilt minns var när du lade en kärna över ett glas med vatten och kärnan slog rötter.Jag blev helt fascinerad och så idag när jag skulle rota i en kruka kom jag helt plötsligt att tänka på dig och den där kärnan.Jag kunde först inte komma på vad din blogg hette och jag testade som man brukar med att ljuda från a till ö och helt plötsligt kom jag på vad din blogg hette och glädjande nog fortfarande heter.Nu skall jag inte tappa bort dig:).Här har det hänt mycket och du har blivit mamma och allt.Kul att jag hittade tillbaka.

Svar: men vad roligt! vad glad jag blir :D
Pauline Hurtig

9 johanna:

Åh spännande, jag har faktiskt också alltid ett par sådanna med mig när jag ska någonstans <3

Svar: så fint <3
Pauline Hurtig

10 Anita :

Men så fint ju :)

Svar: verkligen :)
Pauline Hurtig

Kommentera här: