Bröllopsmånaden

Nu är Juli här, månaden då jag och Jonas gifter oss. Fler och fler saker checkas av, vi har haft möte med fotografen, fått tillbaka hindersprövningen och jag har börjat gå in mina skor.
Som jag längtar! Jag hoppas på att kunna njuta och slappna av, men jag vet ju hur jag är.
 
Restrektionerna har ju lättat, vilket känns såå skönt, men vi väljer att ändå hålla det enligt de mindre planerna vi gjort. Så vi kommer att vara ca 50 i kyrkan, å sedan delar vi upp festen i 2, först för släkten och sedan för gemensamma vänner, för att möjligheten att hålla avstånd ska finnas. Det känns verkligen superbra, kommer bli en fantastisk dag! Men jag är så ledsen för alla de som vi inte kunnat bjuda och de som bara blivit bjunda till vigseln, tyvärr förstör det mycket av min glädje. Vi hade ju så gärna velat ha alla där och jag är så rädd att de ska vara arga på mig men jag hoppas att alla förstår och unnar oss att njuta av vår dag.
 
 
Så här ser inbjudningarna som vi skickade ut i år ut. Kuverten har jag klätt in med blommorna som var med på första inbjudan och som kommer vara med flera gånger. Å så en fjäril som vi också har lite som tema, känner ni igen fjärilen? Det är min tatuering.
 

Kommentarer:

1 Sara:

så fina kuvert!

Svar: tack så mycket :)
Pauline Hurtig

2 Isabelle:

Men åh så spännande med giftemål, stort grattis 😍

Svar: tack :)
Pauline Hurtig

3 Rolf:

Har du tränat på att säga JAAAA :)? Kram till er båda och förstås till Lilla Theodor! Det är inte för sent att ha auktion på platserna:)

Svar: haha, är väl dags att börja öva nu. Haha :)
Pauline Hurtig

4 Enna:

Låter helt underbart! Och så fina inbjudningskort, verkligen du :)

Svar: tack snälla :)
Pauline Hurtig

6 lisa:

Vad spännande och roligt :)

Svar: verkligen :D
Pauline Hurtig

7 Petra:

Så fina kort 🦋

Svar: tack så mycket! :)
Pauline Hurtig

8 Netti Starby:

Åh vad roligt att bröllopet närmar sig och vilket bra upplägg ni har planerat. Så fina kort och det blev jättefint med din fjäril. Kramis <3

Svar: verkligen, åh tusen tack! :)
Pauline Hurtig

9 dixiwonderland.com:

Gissar att min inbjudan försvann på posten :( Haha nej då jag tror inte du behöver vara orolig över att någon är arg eller sur. Skulle någon vara det så är det ändå ingen person man vill ha på sitt bröllop. Hade situationen varit annorlunda så hade man kunnat ha ett bröllop precis så som man vill men nu finns inte den möjligheten och de valen har inte ni gjort. Jag tycker det är en självklarhet att man har förståelse för det :)

Ska bli så roligt att få se dig i din vackra klänning och brudbuketten :D Längtar så mycket så jag förstår att du måste ha en massa pirr i magen :D

Svar: hade varit så roligt att ha dig med <3 tack fina du <3<3 haha ja!
Pauline Hurtig

10 Inger lindsund:

Stort lycka till och Grattis till bröllopet!

Svar: tack så mycket!
Pauline Hurtig

11 Jasmine:

Vad roligt att er stora dag snart är här!
Självklart bör era nära och kära och förståelse för att ni förhåller er till restriktionerna som råder. Bra gjort av er att anpassa tillställningen därefter.
Jättefina inbjudningar!

Svar: Tack, vad roligt att du gillar mitt sätt att bevara minnen på från juni månad.

Kram

Svar: ja :D tack, å tack så mycket!
Pauline Hurtig

Kommentera här: