Gårkvällen med en bra bok

 
Igår när jag kom hem efter kvällsjobb la jag mig för att läsa. Så härligt! Å det är en liten speciell bok jag läser, jag känner nämligen författaren. Det är min danslärare och mentor från gymnasiet som skriit den. Tina N Martin, en fantastisk människa, hon spred alltid sådan glädje och var så bra på att berätta så när hon skrev att hon fått bokkontrakt blev jag så glad. Å jag tänkte direkt att jag måste ha den boken och såklart beställde jag den. Nu har jag kommit en bit in och den är verkligen så bra, spännande och intressant. Älskar sättet den är skriven på. Rekomenderar starkt!
 
Så här står det på baksidan:

Läraren Eva Vendel hittas död, hängande i en takkrok. Det är ett spektakulärt brott, någon har spikat två tjocka spikar genom händerna efter att ha tagit hennes liv. Varför mördas en kvinna, som inte tycks ha några fiender, på det viset? Kort därefter kidnappas en diabetessjuk liten flicka från sin förskola.  

Många år tidigare tas en sårig familj emot hos en frireligiös församling i Norrbotten. Pastor Mattias Selberg och hans fru Ellenor öppnar famnen och hemmet på Paradisgården för den lilla familjen. Ett hopp tänds, men verkligheten kommer ikapp och tycks omöjlig att värja sig mot.  

Kriminalinspektör Idun Lind är den som måste hitta svaret på varför kvinnan har mördats. Tillsammans med sin närmaste kollega på avdelningen för grova brott, den alltid lika skeptiska Calle Brandt, börjar hon gräva i något som är långt mer komplicerat än de tidigare ställts inför. Samtidigt som utredningen pågår, startar också en kamp mot klockan för att hitta den kidnappade flickan. 

Kommentarer:

1 Henrik Olsson - Föreläsningar:

Den låter verkligen spännande :)

Svar: det är den :)
Pauline Hurtig

2 Netti Starby:

Vad roligt att du känner författaren och då blir det mer speciellt. Låter verkligen som en spännande bok. Kramis <3

Svar: ja :)
Pauline Hurtig

3 Alice:

Den lät väldigt intressant, tack för tipset! Och extra roligt ju att du känner författaren. ^^

4 sara:

Den boken lät spännande, och extra roligt när du känner författaren :)

5 dixiwonderland.com:

Måste vara så roligt att läsa en bok där man känner författaren :D Jag har signat upp mig på en del böcker på biblioteket nu. Inväntar att de ska komma in så att jag kan låna dom :D

Svar: ja :D vad kul!
Pauline Hurtig

6 Rolf:

Jag fick nästan andnöd enbart av det lilla smakprovet,spik i foten har man ju hört talas om men detta var något lite extra.
Ha en fin dag!

Svar: ja eller hur :o tror det kommer ha någon religöskopling
Pauline Hurtig

7 lisa:

Låter som en bra bok :)

8 Enna:

Låter otroligt spännande! Och så kul att du känner henne :)

9 Celine:

Jag har faktiskt den där på min att läsa lista efter att jag såg att du la upp om den på din insta story! Den verkar sjukt spännande!

Svar: vad kul! :D
Pauline Hurtig

Kommentera här: