Året via min instagram

 Årets sista dag är kommen och vi ska snart börja fixa i ordning för nyårsafton. Men först tänkte jag att vi skulle kolla tillbaka lite på vad mitt 2019 har erbjudigt med hjälp av instagram.
 
Vi åkte till Jokkmokk, gick på marknaden och åkte hundspann. Vi fotograferade årets vinterfamiljebilder. Firade alla hjärtans dag och Theodor åkte skidor.
 
Det flyttade in en liten påskhare hos oss som gav presenter och uppdrag, Theodor tyckte att det var så roligt, å ja jag med för den delen.. Theodor lekte båt i en resväska medans jag fotade, valen som syns i bilden sydde vi tillsammans. Vi fikade på stan, några gånger i år faktiskt. Jag och Theodor tycker att det är så mysigt att åka in och fika. Hade dansuppvisning och Theodor hjälpte till, i år gjorde vi katter på vift, insiprerad av filmen Aristocats.
 
Jag gjorde matchande dinosaurietröjor åt hela familjen. Jag ordnade röntgenfest med fina kollegor, oj så roligt vi hade! Jag blev då även utsedd till jobbets festfixare och har ordnat en till fest efter det, så roligt! Jag åkte till stockholm där jag träffade min syster och systerdotter, bodde på hotell, shoppade och såg Alice och Biancas showcast, en av mina favorit minnen från 2019, hade det underbart drömmigt! Vi firade midsommar i stugan.
 
Theodor hade sitt första kompiskalas med Bamsetema, så roligt! Dagen efter firade vi Theodors 3 årsdag från morgon till kväll. Vi åkte tåg till Narvik tack vare att Jonas hade en spelning där, så fin, härlig och vacker resa, äntligen har jag fått se fjäll! Vi åkte till Skellefteå på dinosaurie utställning som var så fin och häftig. Vi hade myspicknick på gården i stugan, en så mysig och härlig stund.
 
Vi hade kräftskiva ute i stugan. Sista sommarlovsdagen var vi på äventyrsbadhus, så kuö. Vi fotograferade årets höstbilder på hertsöträsk. Jag och Jonas firade vår 10 årsdag med att bo på hotell och spaa medans Theodor sov hos sin mormor. På kvällen poppade Jonas den stora frågan om jag ville gifta mig med honom och såklart vill jag det.
 
Theodor lärde sig att skriva sitt namn, är så intresserad av bokstäver och siffror. Vi började planera bröllop, å alltså det är så himla roligt. Jag, Theodor och hans mormor åkte buss till ikea, där vi hade en rolig shoppardag. En liten Nisse flyttade in hos oss som gav paket, gjorde lite bus och gav uppdrag. Natten till annan dagen flyttade Nissen hem till nordpolen och Theodor frågar efter Nissen varje dag, tyckte att det var så roligt att han kom och bodde hos oss.
 
Tack för alla minnen 2019, nu ser jag framemot allt 2020 har att erbjuda.
 
Gott nytt år!
 

Kommentarer:

1 Lisa:

Vad mycket fina bilder du lagt upp på insta under året som gått :) Gott nytt år kära du kram <3

Svar: tack så mycket!
Pauline Hurtig

2 Netti Starby:

Härliga tillbakablickar och gott nytt år <3 Kramis

Svar: tack :D
Pauline Hurtig

3 Beatrice Jakobsson:

Så kul att få ta del av en summering av ditt år! 😍

Svar: kul att du tycker det :)
Pauline Hurtig

4 Ellen Gräntz:

Låter som ett så fint år! Gott nytt 2020! <3

Svar: det var det :) tack :D
Pauline Hurtig

5 Henrik Olsson - Föreläsningar:

Gott nytt år! :)

Svar: tack :D
Pauline Hurtig

6 Emelie Andersson :

Vilket fint år!
Förstår att han saknar nissen <3

Svar: tack så mycket!
Pauline Hurtig

7 Sara:

Så fina bilder! Gott nytt år!

Svar: tack :D
Pauline Hurtig

8 Sara:

Så fina bilder! Gott nytt år!

9 Dixiwonderland.com:

Underbart år det har varit för er :D

Svar: ja :D
Pauline Hurtig

10 Jessica Högberg:

Riktigt härligt år💕

11 enna:

Vilket härligt år med härliga bilder :)

Svar: tack!
Pauline Hurtig

12 Jasmine:

Så många fina bilder och stunder från det gångna året! Det gör mig så glad och varm att läsa - grattis till er.

Svar: Tack för orden - uppskattas.

Kram

Svar: tack så mycket!!
Pauline Hurtig

13 Yasmine:

Låter som ett UNDERBART år! Dina bilder förmedlar alltid så mycket känslor :D Kram

14 Yasmine:

Låter som ett UNDERBART år! Dina bilder förmedlar alltid så mycket känslor :D Kram

Svar: tack så jättemycket!
Pauline Hurtig

Kommentera här: